Welkom!


Gebruik je onze Service Desk voor het eerst? Wij leggen je graag uit hoe het werkt.


Onze Service Desk is zo ingericht dat je snel in contact komt met een Programic teamlid die jou verder kan helpen. Heb je een vraag? Wil je iets laten veranderen aan je applicatie? Of heb je een fout ontdekt? Schiet dan een ticket in.


Hoe schiet ik een ticket in?

Om een ticket in te schieten in onze service Desk, ga je naar: https://support.programic.com

Bij het inschieten van een ticket, word je gevraagd om informatie op te geven aangaande jouw ticket. Des te meer informatie wij ontvangen, des te makkelijker wij je vraag kunnen beantwoorden of het ticket voor je op kunnen lossen.


Ticket type

Vragen van klanten hebben wij onderverdeeld in 3 types:

  • Malfunction (Storing)
  • Change (Wijzigingsverzoek)
  • General question (Algemene vraag)

Ieder type ticket is verbonden aan een team die jouw vraag het beste kan beantwoorden. Zo gaan storingen direct door naar onze developers en worden andere vragen doorverwezen naar onze product owners.


Prioriteit

Tevens vragen wij je bij het inschieten van een ticket om de prioriteit op te geven. De prioriteit geeft ons aan of we direct met je ticket aan de slag dienen te gaan (urgent of high) of dat we ons huidige werk eerst even kunnen afronden (medium of low).


Omschrijving

Tot slot vragen wij je om een korte beschrijving toe te voegen. Indien gewenst, kun je documenten, printscreens, screenvideo's of andere bijlagen toevoegen.


Wat zijn de ticket types?


Malfunction

Heb je een fout ontdekt in de applicatie, krijg je een error melding of loopt de applicatie vast? Dan staan onze developers voor je klaar. Wil je weten wat wij van jou nodig hebben om een error of fout op te kunnen lossen? 

Bekijk: Er gaat iets fout, hoe kan ik dit melden?


Change

Wil je iets laten veranderen aan je applicatie? Onze product owners kunnen je adviseren. 

Bekijk: Ik wil iets laten wijzigen aan mijn product, hoe geef ik dit door?


General question

Heb je vragen over het gebruik van je applicatie? Bijvoorbeeld hoe bepaalde functies werken? Dan kunnen onze product owners je het beste helpen. Zij kennen de applicaties die wij ontwikkelen door en door en kunnen je snel voorzien van een antwoord. Stel je vraag.


Hoe kan ik mijn tickets inzien?

Bij het inschieten van je eerste ticket, maken wij automatisch een account voor je aan. Hierover ontvang je een mail op het door jou opgegeven e-mailadres. Na het activeren van je account en het invoeren van een wachtwoord, kun je inloggen in onze Service Desk. Dit heeft als voordeel dat je in één overzicht al jouw ingeschoten tickets in kan zien. Én die van je collega's.